Proiecte TinOblio

Youth with a passion - Italia

Data proiect TinOblio: 

Iulie, 2015

Asociatia ”Gruppo informale”  va desfasura proiectul ”Youth with a passion”, in Sordevolo, Italia, in perioada 23 iulie-2 august 2015.  10 tineri voluntari din cadrul Asociatiei Oblio, vor participa la proiectul finantat de programul Erasmus Plus , vor avea parte de activitati nonformale si vor avea ocazia sa isi manifeste pasiunea pentru arta teatrului. Proiectul este un schimb de tineri si vor participa tari precum Polonia, Turcia, Irlanda si Italia.

Open MIC for Young Entrepreneurs

Data proiect TinOblio: 

Iulie, 2015

In perioada 19-26 iulie 2015, Asociatia irlandeza ”Eurobug”, organizeaza un seminar, ”Open MIC for Young Entrepreneurs”, curs finantat de programul Erasmus Plus. Acesta va avea loc in Dublin si se adreseaza  celor dornici sa afle si sa invete mai multe despre antreprenoriat. Oblio trimite 2 voluntari, iar acestia vor intalni participanti din Italia, Bulgaria, Ucraina, Franta, Spania, Marea Britanie si Irlanda.

We do not want to be addicts

Data proiect TinOblio: 

Iulie, 2015

În perioada 20-26 iulie 2015, se va desfasura proiectul ”We do not want to be addicts” , un schimb de tineri in orasul Gumushacikoy, Turcia, unde Asociatia  Oblio trimite 6 tineri voluntari . Acestia vor participa la diferite activitati, vor afla informatii despre efectele nocive ale consumului de droguri si vor vizita imprejurimile. Proiectul este un schimb de tineri, finantat de programul ERASMUS PLUS, cu participanti din Croatia, Italia, Azerbaijan si Turcia.

TRAINING “LET’S TALK”

Data proiect TinOblio: 

Aprilie, 2015

TRAINING “LET’S TALK” – Lodz – Polonia 8-15 aprilie 2015

In perioada 8-15 aprilie 2015, doi tineri voluntari, reprezentanti ai Asociatiei Oblio -Andrada Rusu si Madalina Vlasie- au participat intr-un training  international de comunicare, “Let’s talk”, in Lodz, Polonia. In acest proiect au participat 34 de tineri, din 12 tari. Proiectul a fost finantat prin programul Erasmus+ (programul Uniunii Europene pentru educație, formare, tineret și sport în perioada 2014-2020).

Bump It Up!

Data proiect TinOblio: 

Martie, 2015

In perioada 1-8 martie 2015, Asociatia Irandeza Eurobug , a desfasurat activitati in Cadrul proiectului "Bump It Up!", in Dublin, Irlanda. Acest training course a fost finantat de programul ERASMUS PLUS, si s-a adresat celor interesati sa afle mai multe despre diseminare, fara limita de varsta. Voluntarul trimis de catre Asociatia Oblio a intalnit participanti din Lituania, Ucraina, Georgia, Spania, Italia, Bulgaria, Olanda, Marea Britanie, Ungaria si Irlanda.

Pagini

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio