Club Experimentarium

Club Experimentarium

     Temele sunt concepute pentru copiii activi, cu imaginatie si curiozitate, cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani, si imbina distractia, stiinta si experimentul. Conceptele  sunt usor de înteles si materialele utilizate in proiectele stiintifice sunt non-toxice si simplu de manuit pentru manutele lor mici. 

  • Stimuleaza curiozitatea si imaginatia nativa a copiilor, intr-o maniera distractiva si incitanta, total diferita de cea specifica invatamantului clasic.
  • Experimentele sunt distractive; copiii descopera ca ceea ce ei credeau ca este magic este de fapt stiintific si, in timp ce se joaca, isi insusesc notiuni fundamentale din diferite discipline stiintifice.
  • Ofera parintilor si educatorilor noi forme de distractie si educare a copiilor
  • "Profesorul  trasnit" impreuna cu copiii vor face o calatorie fascinanta la frontiera intre magie si stiinta, efectuand  experimente stiintifice si jocuri tematice surprinzatoare si spectaculoase.
  • Copiii vor participa interactiv la reproducerea unora dintre cele mai interesante fenomene ce stau la baza lumii care ne inconjoara, vor rezolva teme incitante si vor primi diplome de excelenta.

    Cursul  este sustinut de prof. Florentina Ignat

Cluburi: 

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio