23 septembrie – Ziua Mondiala a Curateniei

23 septembrie – Ziua Mondiala a Curateniei

Si in acest an, voluntarii TinOblio au facut echipa cu voluntarii Asociatiei Eminenta Pro Vranceanu si au ecologizat zona limitrofa Bacaului.
    La intoarcerea in Bacau, au ecologizat  şi  împrejurimile Insulei de Agrement, activitate desfasurata in cadrul proiectului  “Insula Ecologistilor”, proiect finantat de Primaria Bacau. „Nu este plăcut să strângi resturile aruncate de semeni, dar pentru binele mediului înconjurător şi pentru un judeţ mai curat trebuie să facem şi acest lucru. Poate prin acţiunea noastră reuşim să trezim conştiinţe şi să schimbăm atitudini” - a spus Radu Boca, unul dintre elevi.
    De cealaltă parte şi bătrâneii au vrut să contribuie la curăţarea cursului apei de peturi, plasticuri şi tot felul de gunoaie. „Nu a fost uşor pentru noi, deoarece cursul pârului era destul de abrupt. Dar ne-am făcut treaba până la capăt. Am fi vrut să ne vadă mai mulţi tineri cu sacii plini de gunoaie şi să se ruşineze de atitudinea lor faţă de mediul înconjurător”, a declarat unul dintre bunici. „Captura” lor -  peste 50 de saci de resturi.

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio