Curs de tobe

Curs de tobe

     Cursurile de tobe sunt destinate incepatorilor dar si celor de nivel mediu care doresc sa studieze intensiv. Daca nu ai mai cantat vreodata la vreun instrument nu este un impediment, singura conditie esentiala este urechea muzicala (capacitatea de a reproduce in mod exact sunetele muzicale, iar in cazul nostru de a reproduce ritmul). Aptitudinile muzicale se vor testa la prima sedinta. Se studiaza pe practice pad, dupa metode moderne si interactive in functie de profilul si de capacitatea de asimilare a fiecaruia:

  1. partituri, manuale, metronom (pentru o mai buna sistematizare si intelegere a ritmurilor si a diverselor tehnici)
  2. pregatire si formare pentru cantat cu trupa (veti canta dupa negative ale unor piese sau/si veti putea fi acompaniat de chitara/bas/clape/percutie)
  3. improvizatie (se propune stimularea creativitatii fiecarei persoane in parte prin diverse exercitii interactive)
  4. sesiuni de inregistrari (veti fi inregistrat audio/video pe suport cd/dvd pentru a va putea urmari evolutia si pentru a va corecta greselile)
  5. vizionarea unor materiale audio-video cu tobosari sau a unor metode si demonstratii ale acestora precum si explicarea lor.

    Veti fi initiati in urmatoarele stiluri muzicale: Rock, Pop, Funk, Jazz, Blues, Hip-Hop, R&B,World & Ethnic, Dance, Drum'n'Bass, Punk, Metal, Indie etc.
    Beneficiati de consiliere in alegerea instrumentului (daca veti dori sa cumparati pe viitor) pentru gasirea celei mai bune oferte in functie de buget si de preferinte.Optional, sedintele se pot tine si in limba engleza.
Coordonator: prof. Dan Asofiei, percutionist la Filarmonica "M. Jora" si profesor la C.N. "George Apostu"

Cluburi: 

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio