Club de karate

12 motive pentru a face KARATE

FORTĂ SI REZISTENTĂ
Ca rezultat al folosirii bratelor si picioarelor la executia de lovituri si de parade, antrenamentele de karate dezvoltă musculatura si rezistenta

GÂNDIRE, VITEZĂ DE REACTIE, COORDONARE
Datorită structurării si a cerintelor de concentrare, antrenamentele de karate ameliorează atentia, gândirea, dezvoltă reflexele, viteza de reactie si coordonarea.

FLEXIBILITATE SI ECHILIBRU
Datorită numeroaselor lovituri si miscări care necesită flexibilitate, karate reprezintă un sport care asigură mobilitate si echilibru.

ÎNCREDERE ÎN SINE
Karate are ca rezultat cresterea încrederii în sine, îmbunătătind în general starea psihică si generând o stare generală de bine.

VOINTA
Prin exersarea unor tehnici complicate si reusita în executia lor, creste capacitatea de stabilire a unor limite si de a le depăsi.

PUTERE DE CONCENTRARE
Practicantii de arte martiale vor invăta să se concentreze doar la activitatea în desfasurare si să facă exceptie de tot ce se întâmplă în jur. Acest lucru se va simti si la invătătură.

MOTIVATIE
Faptul că de câteva ori pe săptămână, la o anumită oră, trebuie să te afli în sală si să executi o anumită activitate, aduce o ameliorare si din punct de vedere motivational.

AUTOAPĂRARE
Cursurile au loc de trei ori pe saptamana cu Senpai centura neagra prof. Liliana Adochitei
.

Cluburi: 

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio