Club de sah

     In cadrul acestui curs se utilizeaza tabla interactiva in vederea asimilarii notiunilor de baza de sah sportiv: copiii sunt initiati in miscarile clasice precum si in strategiile cele mai uzuale.
   
    7 motive pentru a invata sah:

  • Sahul dezvolta un mod de a gandi , de a planifica, de a anticipa actiunile de zi cu zi , de a socializa.
  • Sahul imbunatateste abilitatile de concentrare;
  • Sahul motiveaza;
  • Sahul creste autodisciplina;
  • Sahul ajuta la reducerea reactiilor impulsive;
  • Sahul dezvolta gandirea anticipativa;
  • Sahul te invata sa ai rabdare si intelegere;


    Frumusetea sahului ca materie de studiu este ca stimuleaza mintea copiilor si ii ajuta sa-si construiasca multiple aptitudini in joaca. Cursurile au loc de doua ori pe saptamana.

Incepand din 2012, cursurile s-au desfasurat sub indrumarea prof. Adrian Creţu, prof. Silviu Ifrim, (candidat de maestru), prof. Sorin Chirila iar acum coordonatorul clubului de sah este Emanuel Moise.

In noiembrie 2013, au inceput sa apara primele rezultate. Copiii antrenati de CM Silviu Ifrim au participat, in cadrul proiectului “Sport si sanatate pentru toti” la prima editie a concursului “CUPA OBLIO LA SAH”, concurs arbitrat de arbitrul FIDE in Lotul National al Romaniei, și președinte în Comisia de Competiții a Federației Române de Șah, CM Sebastian Volcinsche, CM Silviu Ifrim si Sorin Chirila.

Rezultate 2013 in presa: Oblio Ziarul de Bacau  /  Inima Bacaului  /  Ziare.com

Sambata, 7 iunie 2014 a avut loc a II-a editie a concursului “CUPA OBLIO LA SAH”, in cadrul proiectului “Un sport pentru fiecare”. Ca si in anul trecut , concursul a fost arbitrat de arbitrul FIDE in Lotul National al Romaniei, și președinte în Comisia de Competiții a Federației Române de Șah, CM Sebastian Volcinsche si CM Silviu Ifrim.

Rezultate 2014 in presa:  Oblio    /    Desteptarea

Jucand sah in turnee oficiale (unde se folosesc piese standard FIDE si ceasuri electronice) copiii vor cunoaste atmosfera de concurs, alti adversari cu care isi pot testa nivelul de cunostinte, vor putea castiga premii, categorii sportive, coeficienti CIV sau ELO, cu conditia sa fie legitimati.

Cum ii legitimaţi? Luati legatura cu d-na Loredana Diaconu, presedinte Club Sportiv Oblio 0755500077

Cluburi: 

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio