Proiecte Oblio - anul 2012

Participarea la Gala Voluntarului 2012

     A avut loc premierea voluntarilor asociatiei. Inca o data multumim voluntarilor nostri Andra Iuliana Campau, Nicoleta Florean, Tania Goean, Carmen Potop, Oana Garbea, Raluca Pichiu, Dumitru Miron, Iustinian Ciumasu, Liliana Adochitei,

 

Cu Oblio prinzi aripi!

Cu Oblio prinzi aripi!

     O activitate cultural-artistica desfasurata in Parcul Catedralei, in Bacau, in care copiii si tinerii, alaturi de adulti, si-au demonstrat public talentul artistic, apoi si-au pus aripile si s-au inaltat cat mai sus...

Vacanta la Oblio

     Un proiect derulat in perioada iulie-septembrie la care au participat copii si adolescenti, alaturi de profesori voluntari si au dezbatut, intr-un mod nonformal, diferite teme saptamanale.

Sunt liber sa visez

    Un concurs de “scriere creativa” pentru elevii claselor IV-X, cu sectiuni de poezie, teatru, proza scurta. Din cele 45 de lucrari inscrise in concurs, 20 au fost premiate. Premierea a avut loc in “Lumea lui Oblio.” Felicitari tuturor participantilor!

Lumea lui Oblio

      In parteneriat cu Impuls Media Creation - realizarea si lansarea emisiunii pentru copii “Lumea lui Oblio”, difuzata de  postul local Impuls TV, chiar de Ziua Internationala a Copilului.

Curs – “Metode de educatie non-formala”

     Organizarea, impreuna cu Inspectoratul Scolar Bacau si Palatul Copiilor a trainingului “Metode de  educatie non-formala” sustinut de Prof.

Pagini

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio