Gradinita Oblio

Gradinita Oblio

     La Gradinita Oblio Bacau copilul tau va avea parte de caldura si siguranta. Intr-o atmosfera relaxanta si placuta, copiii vor invata regulile de viata si comportament adecvat de la educatori cu experienta in strategiile noi, moderne de predare-invatare.

     Copilul este laudat, incurajat verbal, i se ofera recompense ca sa se simta confortabil si apreciat pentru eforturile, actiunile si realizarile lui pozitive. Astfel, copiii vor veni in contact direct cu lumea inconjuratoare prin metode didactice conform programei in vigoare, cat si prin jocuri liber alese pe centre de activitate.

     Oferta noastra intensiv engleza, cuprinde:

  • Educatie cognitiva si de limbaj
  • Educatie pentru stiinta -cunoasterea mediului, matematica, elemente de fizica si chimie
  • Educatie estetica
  • Educatie psiho-motorie
  • Educatie afectiva
  • Antrenament grafic

     Copiii sunt impartiti in 3 grupe de varsta:

  • grupa mica (2 - 3 ani) - grupa Ingerasilor
  • grupa mijlocie (3 – 4 /5 ani) - grupa Albinutelor
  • grupa mare ( 5 - 6 ani) - grupa Stelutelor

     O actiune educationala de calitate are efect asupra dezvoltarii copiilor, prin urmare, grupele sunt de maxim 15 copii, permitand progresul fiecarui copil in ritmul propriu.

     Calitatea pregatirii copiilor dumneavoastra este exigenta noastra Limba engleza este folosita permanent, insusirea acesteia de catre copii facandu-se progresiv sub atenta supraveghere a personalului calificat. Gradinita cu program normal si prelungit OBLIO, Bacau suplimenteaza programa educationala cu o curicula de dans si aerobic, educatie pe teme muzicale (notiuni de teorie si cunoasterea instrumentelor) precum si educatie in exprimarea artistica (folosirea limbajului corporal, notiuni de scenografie, manuirea papusilor si antrenament in interpretarea de roluri artistice). Toate acestea sunt cuprinse in taxa lunara.

     Parintii care doresc sa-si urmareasca copilul pe parcursul prezentei acestuia in spatiul rezervat gradinitei, vor avea acces la camerele web.

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio