Informatii pentru parinti

     Părinţii sunt rugaţi să comunice educatorului orice problemă sesizată. Atunci când este o situaţie de natură administrativă sau depăşeşte atribuţiile acestuia, părinţii vor lua legătura cu Directorul de Comunicare  sau cu Directorul grădiniţei. Grădiniţa OBLIO îşi doreşte o bună comunicare cu părinţii, de aceea vor exista mai multe modalităţi de transmitere a informaţiilor.
    Mapa părinţilor (calendarul şcolar pentru 2012-2013, oferta educaţională, programul grupei, planificarea temelor anuale corespunzătoare fiecărui nivel de vârstă, activităţile extracurriculare comune tuturor grupelor, conţinuturile opţionalelor incluse în oferta standard).
    Întâlniri semestriale cu părinţii – evaluările obligatorii vor avea loc de două ori pe an, la sfârșitul fiecărui semestru, iar rezultatele vor fi comunicate individual părinţilor în cadrul acestor întâlniri.
    Corespondenţa prin e-mail (de câte ori considerăm că este necesar) cu diferite anunţuri privind demersul instructiv-educativ sau activitățile extracurriculare desfășurate de către Grădinița cu program normal și prelungit OBLIO. Avem rugămintea ca părinții să comunice adresele de mail corecte, iar în cazul modificării acestora să ne informeze pentru a putea reactualiza baza de date.
    Carnetul de corespondenţă si mapa cu portofoliul copilului - care vor fi luate de părinţi vineri de la vestiarul copilului (sau puse in ghiozdănel in cazul celor care merg cu transportul OBLIO) şi readuse în fiecare zi de luni.
    Activităţi interactive cu părinţii, la fiecare grupă, în funcţie de programul educaţional stabilit de cadrele didactice coordonatoare ale fiecărui nivel de vârstă. OBLIO încurajează participarea activă a părinţilor în anumite programe educaţionale şi prezenţa lor fizică atunci când este solicitată. Participarea părinţilor asigură o bună relaţionare între cei trei jucători ai parteneriatului educaţional – copil, părinte, cadru didactic. Respectam opiniile si sugestiile parintilor si in egala masura confidentialitatea.
    Săptămâna Porţilor Deschise – În calendarul activităţilor vor fi programate două săptămâni pe an în care părinţii vor putea participa la activităţi ale grupei, precum şi la opţionalele incluse în programul standard. Pentru aceste săptămâni se va trimite un calendar cu intervale orare în care părinţii vor putea veni la grădiniță.

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio