Club de vioara

     Descoperiti lumea fascinantă a muzicii prin intermediul cursurilor de vioară! Vioara este un instrument muzical deloc uşor de stăpânit din punct de vedere al interpretării, lucru care transformă studiul muzicii la acest instrument într-o continuă provocare.

     Un exerciţiu continuu şi o bună instruire sunt necesare pentru a deveni un bun violonist. Studiul viorii începe cu învăţarea părţilor componente şi a modului în care trebuie să ţinem instrumentul pentru a putea cânta la acesta. Este rezonabil să spunem că un elev sârguincios dedicat studiului la vioară, poate ajunge să scoată primele sunete frumoase în cel puţin un an de zile. Acest lucru este absolut normal, obişnuiţi-vă să auziţi acasă "scârţâieli", fac parte din procesul învăţării. În schimb, cei care sunt mânaţi de pasiune şi au suficientă răbdare vor ajunge, urmând lectiile de vioara, să cânte adecvat şi să se bucure de frumuseţea sunetului acestui instrument.

     Lectiile de vioara pentru incepatori se concentreaza asupra deprinderii unei posturi potrivite atat in ceea ce priveste tinerea viorii cat si pe cea a arcusului; participantii la cursurile de incepatori vor invata corzile libere, primele pozitii si vor putea canta melodii familiare simple.

     Lectiile de vioara pentru nivelul intermediar au in vedere continuarea invatarii pozitiilor, citirea la prima vedere, cizelarea sunetului, vibrato, interpretare pentru partituri melodioase de nivel mediu, exercitii tehnice de nivel mediu, va fi urmarita acuratetea sunetului, invatarea cantarii pe duble corzi, studii si game, alte exercitii tehnice specifice acestui nivel.  

     Cursurile de vioara pentru nivel avansat sunt destinate celor care doresc sa aprofundeze tehnica si interpretarea cantatului la vioara, prin extinderea cunoasterii notiunilor muzicale si a repertoriului scris pentru vioara.

     Lectiile de vioara se adreseaza celor cu varsta peste 5 ani si se desfasoara individual, o data sau de doua ori pe saptamana, sub indrumarea prof. Anastasia Baicu.

Cluburi: 

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio