Curs de Limba Germana

Curs de Limba Germana

     Răspunzând nevoii tot mai pregnante a lumii moderne de cunoaştere şi însuşire a limbilor moderne încă de la vârste precoce, cursul de limba germană vine în întâmpinarea curiozităţii celor mai mici dintre noi, cu un set de lecţii concepute după obiectivele propuse de programa şcolară pentru limba germană, anul I de studiu.

   Cursul de limba germană abordează o tematică atractivă, din realitatea imediată, pragmatică, într-o manieră ludică, prin metode de predare captivante. Copiii vor învăţa pronunţia corectă a termenilor esenţiali în limba germană, căci traseul educativ porneşte de la realitatea cotidiană familiară copilului – familia, casa – explorând apoi situaţii din ce în ce mai complexe.

   Stimulaţi să dezvolte conversaţii, copiii vor fi mai rapid apţi să-şi însuşească vocabularul limbii germane. Punând preţ pe recapitularea şi aprofundarea informaţiilor, se asigură continuitatea şi progresul de la o oră la alta.

   Dar, cel mai important, cursul de limba germană nu uită că se adresează copiilor, transformând activitatea de învăţare într-un joc interactiv, căci da, pentru cei mici, învăţarea este un joc!

Cluburi: 

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio