Club de balet

Club de balet

     Baletul este un dans de interpretare, efectuat în tandem cu muzica clasică. Este extrem de tehnic si are propriul său jargon. Necesită mult exercitiu si muncă pentru a excela pe scenă. Cele mai faimoase balerine si-au câstigat renumele mondial si prin talent si gratie, dar si prin extrem de multă munca si dedicatie.
    Cursurile de balet îi vor invita pe cei mici la descoperirea dansului fie ca pe un mijloc de recreere sau de modelare fizică, fie ca pe un mod de exprimare artistică personală, sau ca pe o potentială profesie viitoare.
    În mod special, cursurile vor să vină în sprijinul părintilor prin cultivarea aptitudinilor artistice ale copiilor, ce contribuie cu succes la formarea unei educatii deosebite.
    Cursurile au ca scop nu numai obtinerea unor abilităti la nivel de excelentă în arta dansului, dar si educarea elevilor să lucreze într-un mediu competitiv si disciplinat.
    O atentie deosebită va fi acordată dezvoltării creativitătii si gratiei sub îndrumare profesionistă, oferită de personal calificat.
    Cursurile au loc de doua ori pe saptamana cu instructor-coregraf  Lorena Ciurariu.

Cluburi: 

 

Locatia

Bacau, Romania

str. Miron Costin nr. 11
cod 600160

 

Contact

Ne puteti suna la tel. 0723 141 242 sau 07555.000.77

sau ne puteti scrie la

 

Newsletters

Va inscrieti si primiti evenimente, stiri si alte informatii de la Oblio